Arbëri

Ministrin Aliu e denoncoi biznesmeni që ia shiti pronat Thaçit e Pajazitit

Rreth 5 minuta ka zgjatur seanca e parë gjyqësore në rastin ku për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar është i akuzuar ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Liburn Aliu.

 

Rreth 5 minuta ka zgjatur seanca e parë gjyqësore në rastin ku për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar është i akuzuar ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Liburn Aliu.

Në mungesë të njërit prej të të akuzuarve seanca është shtyrë për datën 30 të këtij muaji.