Arbëri

Dukagjin Pupovci emërohet zëvendësministër i Arsimit

 

Njohësi i çështjeve të arsimit, Dukagjin Pupovci, është emëruar në postin e zëvendësministrit në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Kjo është e ditur nga Qendra për Arsim të Kosovës (KEC), ku Pupovci ka qenë drejtor ekzekutiv.