Arbëri

Pfizeri ia konfirmon Kosovës blerjen e vaksinave për COVID-19

 

Kompania Pfizer/BioNTech ka konfirmuar blerjen e vaksinave për COVID-19 nga Kosova, ka njoftuar ish-ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.

“Edhe një lajm i gëzueshëm për mua, dhe qytetarët e Kosovës, që pas shumë negociatash dhe shkëmbim të shkresave, vjen konfirmimi për blerjen e vaksinave nga Pfizer-BioNTech”, shkroi ai në Facebook.