Arbëri

Hoxhaj: Osmani është figurë përçarëse, funksionon nën diktatin e Kurtit

Hoxhaj: Osmani është figurë përçarëse, funksionon nën diktatin e Kurtit
Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj ka thënë se partia që ai po udhëheqë me të e mbështetë konstituimin e institucioneve shtetërore.

Ai ka thënë se krijimi i këtyre institucioneve nuk duhet ta rrezikojë demokracinë në Kosovë dhe të kërcënojë ndarjen e pushteteve.