Arbëri

Ambasadori gjerman u kërkon deputetëve të shmangin zgjedhjet e reja në pandemi

 

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka mirëpritur vendimin e Lidhjes Demokratike të Kosovës për të marrë pjesë në seancën për zgjedhjen e Vjosa Osmanit presidente. Në një postim në Twitter, ai ka kërkuar që të njëjtën ta bëjnë të gjithë deputetët dhe që të shmangin zgjedhjet e reja.

“Me shpresë se të gjithë deputetët e zgjedhur do të ndjekin këtë vendim dhe të vënë nevojat e qytetarëve të Kosovës mbi partitë. Nuk mund ta imagjinoj rrezikun e zgjedhjeve të reja në pikun e pandemisë”, ka shkruar ai.