Arbëri

Kërkohet dialog me parime të qarta dhe transparent

 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Dialog me parime të qarta dhe transparent është kërkuar nga Qeveria Kurti, e cila ende nuk e ka paraqitur programin qeverisës, përfshirë pjesën për dialog.

Pavarësisht insistimit të Kurtit se dialogu nuk është ndër prioritetet e para, caktimi i një zëvendëskryeministri me portofol edhe për këtë çështje po konsiderohet si përkushtim për ta finalizuar këtë proces.