Arbëri

15 të vdekur e 448 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

15 të vdekur e 448 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri
 

Ministria e Shëndetësisë raportoi se në 24 orët e fundit 15 persona kanë humbur jetën nga koronavirusi në Shqipëri, ndërkohë që janë regjistruar dhe 448 raste të reja me Sars Cov-2.

Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 113 raste në Tiranë, 30 raste në Shkodër, 28 raste në Gjirokastër, 26 raste në Durrës, 23 raste në Korçë, 20 raste në Fier, 19 raste në Sarandë, 18 raste në Librazhd, 16 raste në Berat, 14 raste në Elbasan, 12 raste në Vlorë, 10 raste në Kolonjë etj.