Arbëri

Qeveria Kurti 2: Emrat e gjithë kabinetit

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Përbërja e plotë e kabinetit qeveritar që pritet të votohet pas pak në seancën që po mbahet është kjo:

Zëvendëskryeministër i parë për Integrime evropiane, zhvillim dhe dialog, Besnik Bislimi.