Arbëri

Shtyhet vendimi për kthimin e Sejdiut në SHSKUK

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar si të bazuar kërkesën e Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës që të shtyhet ekzekutimi i vendimit të Inspektoratit të Punës për kthimin e Basri Sejdiut në krye të këtij institucion.

Siç thuhet në njoftimin e Gjykatës për këtë rast, Bordi Drejtues i SHSKUK-së ka plotësuar padinë më 1 mars.