Arbëri

“QIKA”: Dhuna dhe vrasja e grave po bëhet nën miratimin e një sistemi që e arsyeton

“QIKA”: Dhuna dhe vrasja e grave po bëhet nën miratimin e një sistemi që e arsyeton
 

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion “Qika” ka reaguar pas vrasjes së një gruaje në Prishtinë fundjavën e kaluar.

Përmes një komunikate për media rastet e vrasjeve të grave nga partnerët e tyre kanë shënuar rritje dhe kjo duhet të shihet me shqetësim nga të gjithë.