Arbëri

PZAP-ja sot i publikon të gjitha vendimet për ankesat

Foto: KOHA
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa sot do t’i publikojë të gjitha vendimet lidhur me ankesat e subjekteve politike rreth rezultatit zgjedhor.

PZAP-ja thotë se apelet do publikohen në orën 13:00.