Arbëri

PZAP-ja aprovon dy ankesa, KQZ-ja do të rinumërojë votat e dy partive në vendvotime të caktuara

 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka shqyrtuar ankesat e gjashtë kandidatëve për deputetë, që kanë pretenduar për parregullsi në numërim të votave, ndërsa ka aprovuar të plotë ankesën e Isak Shabanit të PDK-së dhe të pjesshme ankesën e Zikreta Alitit të partisë NDS.

Ankesat e Gëzim Dervishajt e Hajdar Sutajt të AAK-së, Dimal Bashës të Vetëvendosjes dhe Nezir Çoçajt të PDK-së janë refuzuar si të pabazuara.