Arbëri

Kosova me fushatë për ngritjen e vetëdijes për vaksinim – për vaksina “konsultat vazhdojnë”

Ani pse Kosova ende nuk e ka nisur vaksinimin kundër COVID-19 dhe nuk dihet se kur pritet të arrijnë sasitë e para, institucionet janë kujdesur që në fillim të muajit mars të fillojnë me fushatën për ngritjen e vetëdijes për vaksinim.

 

Ani pse Kosova ende nuk e ka nisur vaksinimin kundër COVID-19 dhe nuk dihet se kur pritet të arrijnë sasitë e para, institucionet janë kujdesur që në fillim të muajit mars të fillojnë me fushatën për ngritjen e vetëdijes për vaksinim.

Mesazhe sensibilizuese rreth vaksinimit janë duke u shpërndarë në rrjetet sociale nga MSh-ja dhe IKSHPK-ja. Por “Pfizer’ nuk e konfirmon nëse ka marrëveshje me Kosovën për sjelljen e 500 mijë dozave të vaksinës.