Arbëri

Data simbolike: 25 marsi, dita kur pritet të formohet qeveria Kurti 2

Kosova pritet të bëhet me qeveri të re brenda tri javëve.

 

Kosova pritet të bëhet me qeveri të re brenda tri javëve.

Në partinë që i fitoi zgjedhjet e 14 shkurtit është duke qarkulluar ideja që Kuvendi ta votojë qeverinë Kurti 2 më 25 mars, pikërisht në datën kur i është marrë mandati qeverisë Kurti I, nëpërmjet mocionit të mosbesimit që e organizoi LDK-ja dhe që u mbështet nga opozita e atëhershme e Lista Serbe, dhe një numër deputetësh nga komunitetet.