Arbëri

Arban Abrashi, i vetmi nga ministrat e LDK-së që nuk u bë deputet

 

Ministri në detyrë i Infrasatrukturës, Arban Abrashi, është i vetmi nga Lidhja Demokratike e Kosovës, që mbajti post të ministrit së fundi dhe nuk u zgjodh deputet.

Abrashi mbante numrin 14 në listën e LDK-së në zgjedhjet e 14 shkurtit.