Arbëri

IKSHPK-ja apelon për respektim të masave, del me rekomandime

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë thirrje për respektim të masave.

Nga IKSHPK-ja është thënë se numri i rasteve pozitive dhe vdekjeve nga COVID-19 është i lartë dhe brengosës dhe pasojë direkte e neglizhimit të masave.