Arbëri

Gjashtë komuna në zonë të kuqe

Gjashtë komuna në zonë të kuqe
Foto: KOHA
 

Ministria e Shëndetësisë ka bërë renditjen e re të komunave sipas zonave.

Në njoftimin e publikuar, në zonë të kuqe janë renditur gjashtë komuna: Prishtina, Fushë-Kosova, Obiliqi, Zveçani, Peja dhe Lipjani.