Arbëri

Gradime dhe emërime të jashtëligjshme nga MPJ-ja edhe gjatë fushatës

Prishtinë, 25 shkurt - Ministrja në Detyrë e Punëve të Jashtme ka vazhduar emërimet dhe gradimet e jashtëligjshme pas rënies së Qeverisë dhe gjatë fushatës parazgjedhore.

 

Krahas aktiviteteve të fushatës për ta siguruar një mandat si deputete e Kuvendit, Meliza Haradinaj-Stublla, si ministre në detyrë, ka nxjerrë dekrete për emërime dhe ka shpërndarë grada diplomatike. Pa kaluar në Komisionin për Grada dhe Disiplinë dhe duke shkelur rotacionin, Ruzvelt Frrokaj është caktuar të shërbejë në Ambasadën e Kosovës në Podgoricë

Prishtinë, 25 shkurt - Ministrja në Detyrë e Punëve të Jashtme ka vazhduar emërimet dhe gradimet e jashtëligjshme pas rënies së Qeverisë dhe gjatë fushatës parazgjedhore.

Me dekret të Meliza Haradinaj-Stublla, Ruzvelt Frrokaj është caktuar të shërbejë në Ambasadën e Kosovës në Podgoricë. Vendimi të cilin e ka siguruar KOHA mban datën 10 shkurt, kurse realizimin e detyrave dhe obligimeve do ta fillojë në mars.