Arbëri

Hoti kërkon ndryshimin e rregullores që përçau Institutin e Mjekësisë Ligjore

Hoti kërkon ndryshimin e rregullores që përçau Institutin e Mjekësisë Ligjore

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka kërkuar ndryshimin e rregullores së re për sistemimin e vendeve të punës në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

 

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka kërkuar ndryshimin e rregullores së re për sistemimin e vendeve të punës në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

Në një letër drejtuar ministrit në detyrë të Drejtësisë, Selim Selimi, Hoti ka njoftuar ministrin se ka pranuar kërkesën e IML-së për vlerësimin e ligjshmërisë së rregullores dhe se bazuar në të, Zyra Ligjore në kuadër të Zyrës së Kryeministrit ka vënë re se ajo s’është në përputhje me Ligjin për Mjekësinë Ligjore.