Arbëri

Krasniqi: Subvencionet për bujqit, forma ideale për njerëzit që duan të vjedhin

Krasniqi: Subvencionet për bujqit, forma ideale për njerëzit që duan të vjedhin

Nga aksioni policor i sotëm në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa komuna lidhur me dyshimet për ryshfet në subvencionet bujqësore, u arrestuan dhjetë zyrtarë shtetërorë e dy civilë si dhe u sekuestruan rreth 400 mijë euro.

 

Nga aksioni policor i sotëm në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa komuna lidhur me dyshimet për ryshfet në subvencionet bujqësore, u arrestuan dhjetë zyrtarë shtetërorë e dy civilë si dhe u sekuestruan rreth 400 mijë euro.

Gazetari i Grupit KOHA, Besnik Krasniqi, thotë se shuma e kapur është shumë e vogël në krahasim me shumat marramendëse që janë marrë në formë grantesh e subvencionesh vetëm vitin e kaluar.