Arbëri

Kosova me sistem të qëndrueshëm dhe modern të komunikimit të cilësisë së ajrit

Kosova me sistem të qëndrueshëm dhe modern të komunikimit të cilësisë së ajrit
Artikull i sponsorizuar
 

Portali shtetëror i cilësisë së ajrit dhe aplikacioni për telefon të mençur ofrojnë informata mbi cilësinë e ajrit të siguruara në kohë reale nga 12 stacionet monitoruese të vendosura në tërë Kosovën.

Prishtinë 23 shkurt, 2021