Arbëri

Rugova: Disfata nga zgjedhjet tregon se garda e vjetër e LDK-së duhet të largohet

 

Ish-deputeti i LDK-së, Naser Rugova, pas rezultateve të zgjedhjeve të cilat u mbajtën të dielën në Kosovë, ka thënë se kryesia e partisë duhet të japë dorëheqje dhe të largohet menjëherë.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se disfata që e pësuan në këto zgjedhje, sidomos në bastionet e tyre, tregon që komplet garda e vjetër e partisë, që me vite po i ikin reflektimit, duhet të largohet.