Arbëri

Numërimi i votave nga diaspora mund të zgjasë për shkak të numrit të madh të tyre

 

Arbnor Mjeku nga organizata Germin ka thënë se nuk ka pasur asnjë pengesë lidhur me votat e diasporës dhe se gjithçka ka qenë në rregull.

Por, Mjeku thotë se për numërimit e këtyre votave mund të duhet më shumë se një javë sa në zgjedhjet e kaluara të vitit 2019. Ai shton se numri i votave nga diaspora është rritur, për çka rrjedhimit edhe numërimi i tyre do të zgjasë.