Arbëri

Përplasje në mbledhjen e KQZ-së, Daka thotë se ky institucion s’ka qenë kurrë më i politizuar

 

Përplasjet mes anëtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nuk kanë munguar as në mbledhjen e sotme.

Derisa po diskutoheshin disa rekomandime të QNR-së, në këtë mbledhje janë përplasur përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje dhe përfaqësuesi i minoriteteve Rifat Krasniç.