Arbëri

Gastronomët i ankohen Avokatit të Popullit për trajtim të pabarabartë

 

Anëtarët e Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës janë pritur sot nga Avokati i Popullit Naim Qelaj ku edhe janë ankuar për trajtimin që Qeveria e Kosovës po u bën qytetarëve në raport me tubimet zgjedhore në këtë kohë pandemie.

Veton Zuka dhe Arian Vranica nga kjo shoqatë i shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me trajtimin e pabarabartë të qytetarëve në raport me ligjin, konkretisht të masave mbrojtëse nga pandemia Covid-19, e që nuk po respektohen në tubimet elektorale.