Arbëri

Brenda tri ditëve në Lipjan vdiqën babë e bir nga COVID-19

Brenda tri ditëve në Lipjan vdiqën babë e bir nga COVID-19
 

Ka shkuar në 30 numri i vdekjeve ngaCovid-19 në Komunën e Lipjanit. Në mesin e tyre brenda tri ditëve kanë vdekur babë e bir, 76-vjeçar dhe 29-vjeçar.

Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Lipjan, Merita Bytyqi, ka thënë se dy vdekjet e fundit janë regjistruar në Klinikën Infektive.