Arbëri

MASH-i del me sqarim pas kallëzimit penal të dorëzuar nga VV-ja

MASH-i del me sqarim pas kallëzimit penal të dorëzuar nga VV-ja
 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka dal me një sqarim pas kallëzimit penal që ish-deputeti i VV-së, Fitim Uka, e ka dorëzuar sot në Prokurorinë speciale ndaj ministrit në detyrë të Arsimit, Ramë Likaj dhe dy zyrtarëve të MASH-it, për “keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Nga MASh-i është thënë se ministri në detyrë Ramë Likaj nuk ka nënshkruar asnjë dokument që lidhet me tenderin “Blerja e pajisjeve për mbrojtjen e objekteve arsimore për qëndrueshmëri dhe blerja e pakove të nevojshme për fusha lëndore dhe mirëmbajtje”. Është thënë se dosja e tenderit është nënshkruar nga zyrtarët e MASH-it dhe personi i autorizuar nga ministri.