Arbëri

Korrenspondenti i FAZ-it, Martens thotë se titulli për Albin Kurtin nuk është i vërtetë

Korrenspondenti i FAZ-it, Martens thotë se titulli për Albin Kurtin nuk është i vërtetë
 

Korrespodenti i gazetës së famshme gjermane, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Michael Martens, ka reaguar pas një shkrimi që është shpërndarë në Kosovë i paraqitur si artikull i kësaj gazete i botuar në vitin 1998 e që titullohej “Kurti: Kush e mbështet SHBA-në dhe Rugovën, është kundër Kosovës”.

Ai përmes një postimi në Twitter ka thënë se ky artikull nuk është botuar kurrë në gazetën gjermane, dhe si i tillë po bëhet vetëm për fushatë.