Arbëri

Laboratori “EuroLab” vlerësohet nga instituti gjerman “Robert Koch”

Laboratori “EuroLab” vlerësohet nga instituti gjerman “Robert Koch”
Artikull i sponsorizuar
 

Ka disa ditë që në terminalin e vjetër të aeroportit “Adem Jashari” në Prishtinë është hapur laboratori “EuroLab” për testime PCR për COVID-19, ku udhëtarët mund të testohen dhe të marrin rezultatin në kohë të përshtatshme para se të udhëtojnë në destinacionin ku u kërkohet dëshmia se nuk janë të infektuar me koronavirus.

“EuroLab” sot është vizituar edhe nga përfaqësues të institutit prestigjioz gjerman “Robert Koch”, të cilët e kanë vlerësuar laboratorin, që përdor teknologjinë e fundit në testimin për COVID-19.