Arbëri

Kosova ka regjistruar raste të dyshimta të ri-infektimit me koronavirus

Kosova ka regjistruar raste të dyshimta të ri-infektimit me koronavirus
 

Kosova është në mesin e vendeve që kanë regjistruar raste të personave që dyshohet se u infektuan dy herë me koronavirus brenda disa muajve.

Ndonëse nuk ka dhëna të sakta, nga Klinika Infektive dhe ajo e Pulmologjisë është thënë se kanë trajtuar pacientë të cilët dy herë, në periudha të ndryshme kohore, kanë rezultuar pozitivë në testet për Covid 19.