Arbëri

Sindikata e Policisë paralajmëron protesta për mosrealizimin e kërkesave

Foto: Ilustrim
 

Këshilli drejtues i Sindikatës së Policisë së Kosovës ka paralajmëruar protesta për siç thonë ata “diskriminimin dhe anashkalimin e punonjësve të PK-së”.

Sipas tyre, nuk ka pasur ende një përgjigje për kërkesat e parashtruara, sa i përket vazhdimit të pagesës së pakos emergjente për të gjithë punonjësit e PK-së dhe pagesa e shujtës ushqimore.