Arbëri

OJQ-të u bëjnë thirrje partive politike t’i ndalojnë sulmet dhe presionet ndaj KQZ-së

 

Organizatat e Shoqërisë Civile u kanë bërë thirrje partive politike që të ndalojnë presionin dhe sulmet ndaj Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe ta lënë të lirë këtë institucion që të bëjë punën e tij sipas dispozitave ligjore dhe kushtetuese.

Rreth 20 organizata të shoqërisë civile kanë dërguar një komunikatë të përbashkët ku thuhet se KQZ bën zbatimin e ligjit dhe se kushdo që ka pakënaqësi duhet të ndjekë rrugët ligjore ndaj këtyre vendimeve e jo të bëjnë presion përmes deklaratave publike.