Arbëri

AKB-ja paraqet 14 kërkesa ndaj institucioneve dhe partive politike

AKB-ja paraqet 14 kërkesa ndaj institucioneve dhe partive politike
 

Aleanca Kosovare e Bizneseve, në një konferencë për medie ka paraqitur 14 kërkesa ndaj institucioneve shtetërore për tejkalimin e krizës ekonomike.

Në konferencën me temën ”14 kërkesat e AKB-së, bizneseve dhe konsumatoreve deri më 14 shkurt”, kreu i AKB-së, Agim Shahini tha se në bashkëpunim me biznese kanë përpiluar dokumentin ku do të paraqesin kërkesat e tyre.