Arbëri

Daka thotë se u kërcënua nga partitë politike pasi u kuptua se kush s’mund të kandidojë për deputetë

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se akuzat politike në adresën e KQZ-së dhe të sajën, janë ndërhyrje në punën e tyre.

Ajo ka thënë se kërcënimet janë të papranueshme dhe të rrezikshme.