Arbëri

Tiranë, gjashtë nxënës përfundojnë në spital pas rrjedhjes së gazit në shkollë

Tiranë, gjashtë nxënës përfundojnë në spital pas rrjedhjes së gazit në shkollë
 

Gjashtë fëmijë kanë përfunduar të mërkurën në spital pas rrjedhjes së gazit në shkollën private nëntëvjeçare “Qatar Collage” në Tiranë.

Nxënësve u është manifestuar mundimi në formë helmimi nga gazi, të cilët kanë treguar se kanë pasur kollë dhe dhimbje koke, por nuk janë në rrezik për jetën.