Arbëri

Nitaj kërkon nga KEDS-i mos të ndërpritet energjia elektrike gjatë ditës së zgjedhjeve

Nitaj kërkon nga KEDS-i mos të ndërpritet energjia elektrike gjatë ditës së zgjedhjeve
 

Ushtruesi i deytrës së ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj ka takuar sot menaxhmentin e KEDS-it, ndërsa gjatë takimit ai i ka kërkuar menaxhmentit që të ketë furnizim të mirë me energji elektrike në tërë territorin e Kosovës gjatë këtyre ditëve, kur temperaturat janë ulur.

Ai veçanërisht ka porositur menaxhmentin e KEDS-it që të mos ketë ndërprerje të energjisë eletrike në asnjë qendër të votimit gjatë ditës së zgjedhjeve më 14 shkurt.