Arbëri

Mbi 1200 infermierë u infektuan me koronavirus

Mbi 1200 infermierë u infektuan me koronavirus
Foto: EO
 

Prishtinë, 19 janar (EkonomiaOnline) – Mbi 1200 infermierë janë infektuar me koronavirus që nga marsi i vitit të kaluar, kur edhe u raportuan rastet e para në Kosovë.

Fitim Havolli, kryetar i Sindikatës së Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë Shëndetësorë, ka thënë se për momentin nuk ka ndonjë infermierë të infektuar me koronavirus që është në gjendje të rëndë.