Arbëri

IKD-ja publikon emrat e kandidatëve për deputetë të Nismës me aktakuza e dënime

 

Instituti i Kosovës për Drejtësi ka publikuar emrat e kandidatëve për deputetë nga Nisma Socialdemokrate me aktakuza dhe dënime.

Sipas IKD-së, në listën zgjedhore të kësaj partie, nga 110 kandidatë për deputetë dy prej tyre janë dënuar me aktgjykim të formës së prerë në tri vitet e fundit.