Arbëri

Hakmarrja e Hotit dhe Selmanajt çoi në grevë stafin e Kryeministrisë

Foto: Driton Paçarada / KOHA

Kabineti qeveritar është detyruar ta mbajë me korrespodencë një mbledhje të enjten, pasi këtë ditë Sekretariati Koordinues i Qeverisë ka refuzuar t’ia organizojë atë.

 

Kabineti qeveritar është detyruar ta mbajë me korrespodencë një mbledhje të enjten, pasi këtë ditë Sekretariati Koordinues i Qeverisë ka refuzuar t’ia organizojë atë.

Punonjësit e këtij dikasteri në Zyrën e Kryeministrit kanë hyrë në grevë, pasi konsiderojnë të jenë viktimë e hakmarrjes politike nga kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, dhe nga zëvendëskryeministri në detyrë, Driton Selmanaj.