Arbëri

MI-ja njofton se rrugët janë të kalueshme, bën thirrje për kujdes të shtuar

 

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se mirëmbajtja dimërore e auto-rrudhëve është duke vazhduar. MI-ja thotë se aktualisht të gjitha rrugët janë të kalueshme derisa bën thirrje që vozitësit të kenë kujdes të shtuar gjatë ngasjes.

“Për shkak reshjeve të borës auto-udha R6 Hani i Elezit nga ora 15:00 deri në ora 22:00 dhe temperaturave nën zero (-3) është intervenuar me kripë dhe pastrim bore mbrëmë, ndërsa sot temperatura ishte nënë zero (-5) është intervenuar me kripë si preventivë për parandalim të krijimit të ngricave në shtresat qarkulluese”, thuhet në njoftim.