Arbëri

Selimi i prezanton ndryshimet në kodin e procedurës penale, përmend gjykimin e kriminelëve në mungesë

 

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi, ka deklaruar se janë bërë ndryshimet në kodin e procedurës penale lidhur me luftën kundër korrupsionit, hetimin dhe gjykimin në mungesë dhe ushtrimin e sundimit të ligjit.

Selimi ka thënë se meritore në këtë punë është Ambasada Amerikane që kanë ofruar ndihmë për t’i bërë këtë ndryshime.