Arbëri

Socialdemokratët e Zvicrës i bëjnë thirrje qytetarëve të Kosovës dhe mërgimtarëve : Votoni për Lëvizjen Vetëvendosje

Socialdemokratët e Zvicrës i bëjnë thirrje qytetarëve të Kosovës dhe mërgimtarëve : Votoni për Lëvizjen Vetëvendosje

Partia Socialdemokrate e Zvicrës (SP) i ka dërguar një letër përkrahjeje Lëvizjes Vetëvendosje. Shqiptarëve në mërgim kjo parti u ka bërë thirrje që të regjistrohen dhe marrin pjesë në zgjedhje.

 

Partia Socialdemokrate e Zvicrës (SP) i ka dërguar një letër përkrahjeje Lëvizjes Vetëvendosje. Shqiptarëve në mërgim kjo parti u ka bërë thirrje që të regjistrohen dhe marrin pjesë në zgjedhje.

Anëtarët e Kryesisë dhe Këshillit Drejtues të Partisë Socialdemokrate të Zvicrës (SP) kanë marrë vendim që në zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë të përkrahin hapur Lëvizjen Vetëvendosje. Socialdemokratët drejtojnë dy ministri në qeverinë e Zvicrës dhe janë ndër faktorët kryesorë politik në këtë vend. Disa qytete të mëdha zvicerane qeverisen apo bashkëqeverisen nga socialdemokratët.