Arbëri

Vdes nga koronavirusi mjeku Muhamet Avdyli

Vdes nga koronavirusi mjeku Muhamet Avdyli
 

Specialisti i epidemiologjisë, Muhamet Avdyli, ka vdekur si pasojë e koronavirusit.

Për këtë ka bërë të ditur Oda e Mjekëve të Kosovës. Dr.Avdyli ishte 69 vjeçar nga Komuna e Pejës. Ai kishte shërbyer për vite me radhë në sektorin e shëndetësisë dhe ishte pensionuar në vitin 2016.