Arbëri

Paralajmërohet rritje e rasteve me COVID-19

Paralajmërohet rritje e rasteve me COVID-19
 

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, Valbon Krasniqi ka paralajmëruar rritje të numrit të të prekurve me koronavirus në Kosovë gjatë muajit janar.

Edhe pse thotë se nuk mund të bëhen parashikimi në këtë drejtim, ai shprehet i bindur se zbulimi i vaksinave do të mundësojë që të menaxhohet me këtë situatë.