Arbëri

Nga 11 janari, ndalohet lirimi i të dënuarve gjatë fundjavave

Nga 11 janari, ndalohet lirimi i të dënuarve gjatë fundjavave
 

Shërbimi Korrektues i Kosovës, duke nisur nga vikendi që po vjen, do të ndalojë përkohësisht lirimin e të burgosurve gjatë fundjavave.

Si masë lehtësuese, sipas njoftimit, do të vazhdohet me vizitat e lira dhe vizitat familjare.