Arbëri

Quni thotë se dërgimi i FSK-së jashtë vendit bëhet me marrëveshje të veçantë

fsk

Ministri i në detyrë Mbrojtjes, Anton Quni, ka thënë për KOHËN se dërgimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit do të saktësohet përmes një marrëveshjeje ndërkombëtare të re.

 

Ministri i në detyrë Mbrojtjes, Anton Quni, ka thënë për KOHËN se dërgimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit do të saktësohet përmes një marrëveshjeje ndërkombëtare të re.

“Aranzhimet specifike lidhur me numrin, kostot e ndara financiare, misionet specifike paqeruajtëse ku do të zbarkojnë trupat si dhe aspektet tjera lidhur me realizimin e obligimeve të ndërsjella ndërmjet Kosovës dhe SHBA-së do të specifikohen në një marrëveshje të veçantë”, ka thënë Quni për KOHËN.