Arbëri

LDK-ja paralajmëron fushatë të ashpër

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka paralajmëruar fushatë të ashpër në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë. Sipas ish-shefit të Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, në fushatën elektorale “shumë gjëra do të dalin në shesh”, teksa ka paralajmëruar zbulimin e së vërtetës se “pse dhe si ra Qeveria Kurti”.

“Shumë gjana kanë me dal në shesh gjatë kësaj fushate; mbi të gjitha e vërteta se pse dhe si ra qeveria (Kurti), qeveri që rrezikoi ekzistencën e Kosovës duke e futur në konflikt me administratën më atipike të SHBA-ve!” ka shkruar ai në Facebook. “Së shpejti, heshtja merr fund!”