Arbëri

Tetë muaj nga vdekja e Agon Musliut, prindërit e tij paralajmërojnë padi ndaj Qeverisë Kurti

Foto: KosovaPress
 

Prindërit e Agon Musliut, i cili bëri vetëvrasje në Qendrën e Studentëve në Prishtinë sa ishte në karantinë, kanë paralajmëruar padi ndaj qeverisë Kurti. Këtë të diel janë bërë 8 muaj nga vdekja e tij dhe prindërit e Agon Musliut vendosën kurorë me lule te konviktet.

Naim Musliu, babai i Agonit, thotë se nuk do të ndalet së kërkuari drejtësi, qoftë edhe jashtë vendit.