Arbëri

Valutat forcojnë pozitat ndaj lekut në fundvitin 2020

Valutat forcojnë pozitat ndaj lekut në fundvitin 2020
 

Në tregun e këmbimit valutor vendas të mërkurën valutat forcuan pozitat në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, në ditën e parafundit të mbylljes së vitit 2020 dollari këmbehet 0.29 lekë më shumë se ditën e martë dhe vlerën e 100.95 lekëve.