Arbëri

Edhe në gjysmëvjetorin e dytë mësimi pritet të vazhdojë në shkolla

Edhe në gjysmëvjetorin e dytë mësimi pritet të vazhdojë në shkolla
 

Ministri i Arsimit Ramë Likaj, ka paralajmëruar që mësimi do vazhdojë në shkolla edhe në gjysmëvjetorin e dytë.

Sipas kalendarit shkollor, në gjysmëvjetorin e ardhshëm nuk do ketë pushim pranveror si dhe ditët e humbura do plotësohen gjatë të shtunave.